Kickbox training

Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Contact

  0637165479

  Een beller is sneller

  EMAIL US

  info@mejirogymdrenthe.nl

  Kickboxen

  Class overview

  Kickboxen

  Thaiboksen of Muay Thai is een oude gevechtssport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. Het Thaiboksen is in Thailand volkssport nr. 1 en daardoor zeer populair. Bij het Thaiboksen waarin op het eerste gezicht alles lijkt te zijn toegestaan is men echter toch wel gebonden aan regels. Toegestaan is het gebruik van vuisten, ellebogen, knieen en benen. De techniek van het gebruik van de vuisten is ongeveer gelijk aan die in het boksen; het verschil zit hem in het gebruik van de knieen, ellebogen en benen.

  Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Kickboksen is een van de zwaarste sporten ter wereld. Doordat je je gehele lichaam constant en intensief gebruikt verbrand je veel energie in een zeer hoog tempo. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Toch is de manier van trappen anders. Dit verschil wordt veroorzaakt door de verschillende vormen van competitie.

  Bij karate en taekwondo draait het om het scoren van punten, terwijl je bij Muay Thai/ Kickboksen iemand zo hard mogelijk wil raken. Elleboogstoten zijn in het kickboksen, anders dan bij het Muay Thai niet toegestaan.

  Kickboksen is zeer geschikt als conditietraining en word beoefend door zowel dames als heren. Ook jeugd (vanaf 6 jaar) en ouderen kunnen deze sport prima beoefenen.

  Bij Mejiro Gym Drenthe zijn de lessen zo ingedeeld dat wedstrijdvechters en recreanten samen kunnen trainen, op een sportieve, veilige manier. Daarnaast is er voor mensen die willen sparren aparte training.

  Voor meer info Neem contact op via het contactformulier.

  Lidmaatschapkosten

  volwassenen (vanaf 16jr)
  Per maand onbeperkt trainen € 35,00
  Strippenkaart voor 10 lessen € 50,00
  Jeugdlidmaatschap per maand € 22,50

  INTRODUCTIE/PROEFLES IS ALTIJD GRATIS.
  KOM GERUST LANGS VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

  Proefles
  Berry Blaauw
  Trainer

  Berry Blaauw

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.